21.05.2018

IFAT 2018!

Sejem IFAT 2018!


Udeležili smo se sejma IFAT 2018, ki je potekal od 14. do 18. maja 2018, v Münchnu ...
02.04.2018

Sejem MEGRA

Obiščite nas na sejmu MEGRA, ki bo potekal v Gornji Radgoni od 4.4 do 7.4.


Na našem razstavnem ...

 

Opis postopka čiščenja


Varno in enostavno


V notranjosti čistilne naprave ni električne opreme, ker je vsa električna napeljava nameščena zunaj posode. Zunaj posode so zahteve za zrak zagotovljene na varen in vzdrževanju prijazen način.
Postopek čiščenja


1. Primarni usedalnik Siva voda (tuš,umivalnik…) in črna voda (stranišča), ki prihajata iz hiše pritečeta v primarni usedalnik. Tu se težki sedimenti umirijo in utekočinijo. Od tu naprej se odpadna voda preko gravitacije pretaka v bioreaktor.
2. Bioreaktor V bioreaktorju se nahajajo plastični moduli-nosilni material na katerih rastejo bakterije. Te tvorijo biofilm s tem, da se pritrjujejo trdno na nosilni material, tako da bakterij ni mogoče izprati. S tem zagotavljajo idealno okolje in garancijo za dobro biološko čiščenje.
3. Aeracija Zrak in kisik se vpihujeta skozi membransko puhalo, ki je nameščeno pod plastičnim modulom. Membransko puhalo lahko zlahka odstranimo, če se pred njim odstranijo plastični moduli. Vpihovanje zraka je bistven element za bakterije, da se lahko razvijajo in rastejo. Vpihovanje je nestalno in je pod nadzorom elektronskega sistema.
4. Zračno-dvižno črpanje in naknadni usedalnik V naknadnem usedalniku poteka dvig zraka (blato-povratek), ki zagotavlja ponovno kroženje usedlega blata in ga vrača nazaj v primarni usedalnik kjer se ponovno vključi v process čiščenja.
5. Iztok Prečiščena voda zapusti sistem čiščenja odpadnih voda in se vrne v naravo.
 
Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?
Ne strinjam se